Hastighed

Op til 15km/t

Med sine 15km/t, opnår du hurtigt en god og sjov fart!

Battery

Kom nemt fra A-B

Kom nemt og ubesværet rundt, med 20km på en opladning.

Tools

Dansk Værksted og Service

Vi har eget værksted på vores beliggenhed i Køge N. Er der problemer med dit produkt, er du velkommen til at kontakte os.

GoRunner Hummer Segboard 3.0

Med Hummer 3.0 kan du nu via app’en på din smartphone, tilpasse køreegenskaber, lave en selvdiagnosticering af dit board og se det hele direkte på mobilen. Nemt og hurtigt kan du også tænde segboardet og samtidig aktivere auto-balance funktionen, som sørger for, du nemmere kan stille dig op på boardet og køre derudaf. Af denne grund er boardet velegnet til nybegyndere og børn.

Smart og sikkert!

Kontroller din selvbalance på Segboardet let via app’en på din smartphone. Segboardet har en integreret batteriniveau indikator, advarselssignaler samt mulighed for selvdiagnostik, der giver et plus i sikkerhed.

Teknik: To kraftfulde motorer bringer dig sikkert og hurtigt frem med en tophastighed på 15 km / t, punkteringsfri gummidæk og en rækkevidde på op til 15 km med kun et batteriopladning.

Auto-balance funktionen: Hummer 3.0 opretholder automatisk balance og understøtter kørslen på samme tid. Perfekt når der skal køres hurtigt og samtidig idéel til børn og begyndere.

Fordele: Nyd din yndlingsmusik mens du kører, via Bluetooth med den indbyggede trådløse bluetooth højttaler. Kør med stil: Med LED-forlygter kan du vælge præcis den farve, du vil køre med. Brug app’en og vælg et cool look til din kørsel.

Teknik Specifikation
Max belastning 120kg
Min vægt 30kg
Motor 700W børstemotor samt dobbelt balancesystem
Dæk Aluminiumsfælge med gummidæk ekstra godt vejgreb
Batteri 36V Lithium-ion 4000ah
Lys For- og baglygter
Anbefalet alder 5+
Trædepuder Anti-slip gummibelagt trædepuder for sikker kørsel
Vægt 15kg
Topfart 15km/t
Rækkevidde Op til 15km
Stel Aluminiums stel samt aluminiums chassis
Opladningstid 2-3 timer
Inkluderet i pakken Oplader samt manual
Hummer Segboard 3.0:

En ny forbedring til dette Hummer Segboard 3.0 er, at det netop er produceret i aluminium stel, som gør det tæt på umuligt at brække og ødelægge. Dette er perfekt til din terrængående kørsel, når du fx kører i græs eller andet udfordrende terræn. Med de nye opdateringer, og baseret på vores mange års erfaring inden for Segboard, er vi slet ikke i tvivl.PUdstyret med App:

I den tilhørende App kan se se Hummer Segboard 3.0’s nuværende batteriniveau samt kontrollere lyset og lave din helt egen farvekombination. Ydermere, kan du vælge at aktivere/deaktivere den selvbalancerende funktion, når det tændes og samtidig ændre maks hastigheden.Pris og kvalitet hænger typisk sammen:

Som mange andre produkter, så hænger pris og kvalitet typisk sammen. Det mener vi, også er tilfældet inden for Segboards, og det har vi set mange eksempler på. Der er mange udbydere og discountsider, som tilbyder billige boards. Hos Innoliving har vi valgt at placere vores boards pris ved en god mellemting, hvor du som kunde både får kvalitet og sikkerhed til en fair pris.

Vedligeholdelse og fejlsøgning:

Vær opmærksom på vedligeholdelse – ikke til kunder uden kendskab til mekanik. For at få max udnytte af dette produkt, skal køber have kendskab til mekaniker faget eller kende nogen med god forståelse af mekaniske produkter, da almindelig vedligeholdelse vil være påkrævet. Køb ikke dette produkt, hvis du ikke er i stand eller villig til at udføre vedligeholdelse, og du skal være forberedt på selv at fejlsøge og skifte reservedele.Levering og Gokart til Segboard:

Dit Segboard kan både afsendes til pakkeshop eller som hjemmelevering, da vægten ikke overstiger max ifht. GLS Regler. Når du bestiller, vil du modtage din ordrebekræftelse samt et tracking link, hvor du altid kan følge din pakke. Vores mest foretrukne køb, er hvor kunden tilkøber en Gokart, da det giver en helt ny dimension til det, at køre Segboard, hvilket vi også anbefaler ifht. sikkerheden. Ved at sidde ned sammenlignet med at køre oprejst, vil køreren have en større sikkerhed og undgå at ryge af Segboardet og slå sig. Derfor anbefaler vi alle nybegyndere at tilkøbe vores Gokart til Segboard, som passer til alle vores Segboard. Når du bestiller dette sammen med et Segboard, vil pakkerne blive afsendt separat, da GLS ikke kan tage dem som en pakke, men vil typisk komme med 1-2 dages varighed.