Hastighed

Lovlig og godkendt til offentlig kørsel

Med sine 20km/t og reflekser, overholder den alle lovgivninger, så du trygt køre på byens cykelstier.

Battery

Kom nemt fra A-B

Kom nemt og ubesværet til og fra arbejde med 20km på en opladning.

Tools

Dansk Værksted og Service

Vi har eget værksted på vores beliggenhed i Køge N. Er der problemer med dit produkt, er du velkommen til at kontakte os.

Dansk Testvinder

El-løbehjul 10″ Version 2 – med store kvalitetshjul og kraftigt batteri. El-Løbehjulet er produceret i et stilrent og holdbart design. Ydermere er det udviklet med vores patenterede folde-system, som gør det muligt at slå el-løbehjulet sammen på blot 2-3 sekunder. Du kan derfor nemt få løbehjulet ind i dit baggagerum i bilen eller lignende.

El-Løbehjulet er udviklet med både skive- og bagbremse, speeder og speedometer hvor farten måles. Vores El Løbehjul 10″ er også produceret med to Gear muligheder, som ændrer topfarten alt afhængig af, om du kører i Gear I eller Gear II. Når du bestiller vores El-løbehjul vil det blive leveret samlet, så du skal blot folde det ud for at komme i gang

Aldrig har det været sjovere at transportere sig!

Udskifteligt batteri

De 10″ dæk på løbehjulet, giver dig absolut maksimal komfort og køreegenskab! Derudover, har vi opgraderet bagdækket med et punkterfrit dæk, så du ikke skal bekymre dig om punkteringer!

Teknik Specifikation
Max belastning 150kg
Anbefalet belastning Max 130kg
Motor 350W Effekt
Batteri 36V Lithium-ion 7.8ah
Sammenklappet mål 1180×550×435mm
Vægt 15kg
Topfart 20km/t
Rækkevidde Op til 20km (gns på 12-14km)
Hastighed 20km/t
Bremse Elektrisk motorbremse og skivebremse
Dæk Honeycomb Punkterfrie
Sammenklappelig Ja
Inkluderet i pakken Oplader samt manual
Vandætning IP55 (Beskyttet imod overfalde regn & støv)
Udfoldet mål 1180×550×1175mm

Skivebremser og Gear: Udover de store og komfortable hjul, så er dette el-løbehjul produceret med skivebremse og bagbremse. Skivebremsen er enormt effektiv og giver dig en pludselig opbremsning, så du kan køre sikkert i trafikken. Udover det kan du også placere din ene fod på bagbremsen, og løbehjulet vil naturligvis sænke farten. Ydermere, kan du begrænse dit el-Løbehjul, idet det er produceret med to gear. Vælg Gear I og du vil ikke kunne nå topfarten. Vælg Gear II, og du kan opnå max hastigheden på de 20 km/t. Vores el-løbehjul er udstyret med sikkerhedsgodkendt batteri, som samtidig er brandsikkert.

Regler for el-løbehjul: I starten af 2019 blev der vedtaget en forsøgsordning, som muliggør lovlig kørsel af el-løbehjul, Segboard & Elektrisk Skateboard. For at anvende disse transportmidler på offentlig vej, er man nødsaget til at være minimum 15 år gammel. For personer under 15 år må køretøjerne anvendes, hvis de er ledsaget af en myndig person eller er på skiltede lege- og opholdsområder.

Her har vi lavet en kortere version af de væsentlige punkter, som du skal være opmærksom på, når du gerne vil køre på El-Løbehjul, Segboard eller Elektrisk Skateboard:

  • Kørsel med motoriserede løbehjul skal foregå på cykelstien.
  • Der gælder samme krav til lygter og reflekser for motoriserede løbehjul, som der gør til cykler. Dog skal lygterne altid være tændt under kørsel på et motoriseret løbehjul – også uden for lygtetændingstiden.
  • Motoriserede løbehjul må i forsøgsordningen kunne køre maksimalt 20 kilometer i timen ved egen kraft.
  • Førere af et motoriseret løbehjul skal være fyldt 15 år. Der kræves ikke kørekort.
Kilde: Transportministeriet

OBS: Ved ændring på begrænsningen vil reklamationsretten bortfalde.