E-mobilitet siden 2019

GoRunner.dk

Bedstsælgende

El-løbehjul

Vi har siden 2019 solgt el-løbehjul i hele Danmark! Med vores 5 års erfaring, i import og produktion af el-løbehjul, har vi uden tvivl en model der passer til dig.

Under hver model kan du se tophastigheden og rækkevidde.

Samarbejdspartnere

Dansk iværksætteri

Et dansk mærke med fokus på kvalitet, innovation, funktionalitet og design indenfor e-mobilitet. Med flere års erfaring indenfor salg og markedsføring af e-mobilitet produkter, sigter vi nu efter at skabe et dansk mærke, drevet af innovation og funktionalitet.

Bag GoRunner finder du os, Jonas og Sebastian. To danske serieiværksættere, begge med stor passion for at bringe innovative koncepter til livs og bringe funktionelle produkter til det danske marked. Siden 2019 og fremadrettet, udvider vi hvert år vores produktkatalog med kvalitetstestet produkter, der garanterer en god brugeroplevelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så sender vi info om de nyeste e-mobilitetsprodukter og tilbud direkte til din indbakke!

Leverandør til dansk politi

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi er blevet politiets officielle leverandør af El-Løbehjul! Det betyder at du i flere regioner vil kunne spotte politiet på et GoRunner Comfort Løbehjul.

El-løbehjulene skal bruges som et led i Politiet nærmere arbejde med borgere, de vil med løbehjulene hurtigt kunne komme ud til diverse opgaver, uden at skulle starte bilen.

Politiets valg af løbehjul, afhængte først og fremmest af at løbehjulet var lovligt og godkendt til offentlig kørsel (alle reflekser samt maks 20km/t). Men de valgte også comfort grunden den høje kvalitet. Med GoRunners mange års erfaring med El-løbehjul, er de sikre på et pålideligt og stærkt el-løbehjul.