Hjemmesiden www.gorunner.dk drives af firmaet:

Innoliving ApS

Unionsvej 11
4600 Køge
CVR nr: 35817999
Tlf:  25 94 94 78

4600 Køge
Danmark

Produktinformation:
På Gorunner.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål kan der sendes en mail til Gorunner.dk via Kontakt@gorunner.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen. Alle priser er i danske kroner og er vist inkl. 25% moms.

Betaling:
De kontooplysninger, du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PBS, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto, så snart varen afgår fra Gorunner.dk.

Vi anvender følgende betalingsmuligheder med kort DanKort /ViSA/ViSA Dk/Elektron /MasterCard/Debit / Maestro og Paypal. Der pålægges ingen skjulte gebyrer

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Med Anyday kan du dele din betaling op i 4. Du betaler 25 % når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Levering:
Når du handler hos Gorunner.dk, betaler du altid fragt. Fragtpriserne varierer fra 39,- og opefter alt afhængig af produktets vægt. Vi benytter os af GLS og kan levere i hele Danmark. Vi kan derudover, efter aftale, levere til andre lande i EU efter en forudgående aftale omkring leveringsomkostninger, som kunden selv skal betale. Hvis du som kunde afgiver ordre inden kl 14.00, vil vi sende din pakke samme dag, og du vil derfor højst sandsynligt modtage din vare indenfor 1-3 Hverdage.

GLS pakkeshop & GLS hjemmelevering.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Dette skal afklares: 

  • Er der overhovedet noget galt med varen
  • Skyldes det, der er galt, en oprindelig fejl ved varen
  • Lever varen op til det, der var aftalt

Bevisregler:
0-6 måneder: formodningsreglen gælder

6-24 måneder: forbrugeren skal bevise, at fejlen, der klages over, var til stede på leveringstidspunktet.

Formodningsreglen: 0-6 måneder
Når en fejl eller mangel viser sig inden for de første seks måneder efter leveringen, gælder der efter købeloven en ”formodning” om, at fejlen eller årsagen til den allerede var til stede, da varen blev leveret til forbrugeren.

Denne regel kaldes ”formodningsreglen”. Du skal – som forbruger – derfor ikke bevise andet, end at varen har den fejl eller mangel, som du nu klager over.

Reklamation og reparation af GoRunner produkter
Se fulde liste over betingelser ved reparation og reklamation på GoRunner produkter her. Gorunner Reklamation

Varen sendes til:
Gorunner.dk

Unionsvej 11
4600 Køge

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du bedes på forlangende angive, hvori manglen består.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Kontakt@gorunner.dk eller telefonisk på 25 94 94 78 . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se mere om, hvordan du klager på www.naevneneshus.dk

Adressen til forbrugerklagenævnet:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Gorunner.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for Gorunner.dk kontrol. 

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Gorunner.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Innoliving ApS egen beskrivelse.

Innoliving er ansvarlig i henhold til dansk rets ufravigelige regler.

Gorunner.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail : Kontakt@gorunner.dk eller telefonisk på 25 94 94 78 eller ved at benytte standard fortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Fortrydelse af en del af købet
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ingen fortrydelsesret
Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Gorunner.dk

Unionsvej 11
4600 KØGE

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: (el-cykler, tungere el-løbehjul og el-biler til børn)

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 249,-

RABATKODER & VÆRDIBEVISER
Benytter du dig af rabatkoder eller værdibeviser, udstedt af Gorunner.dk, skal du være opmærksom på, at man ikke kan bruge mere end én rabatkode pr. ordre.

Dette er både en forretningmæssig og teknisk foranstaltning.

Batteri-drevne produkter
Bemærk: For at opretholde din 2 årige reklamationsret på varer med genopladelige litium-batterier gælder følgende:

1. Batteriet skal genoplades mindst én gang om måneden
2.Hvis batteriet ikke oplades i en periode på 3 måneder, går dette i sleep-mode og kan medføre de-aktivering, uden mulighed for at genoplade igen. I disse tilfælde bortfalder reklamationsretten/garantien, da der således er tale om forkert anvendelse og altså ikke tale om fabrikationsfejl.

SMS & E-mail Service
Gorunner.dk påtager sig retten til, som en service, at påminde kunden via SMS & E-mail, leveringsinformationer vedr. kundens ordre.

Garanti & reklamationsret
Klik her og læs retningslinjer. 

Persondatapolitik:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige, for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Innoliving ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på gorunner.dk er Innoliving ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@gorunner.dk

Forbehold for ændringer:

Innoliving ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:Gorunner.dk
Unionsvej 11
4600 Køge
E-mail: kontakt@gorunner.dk
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
 
________________________________________________________________________________________________________
Bestilt den: ______________________________          Modtaget den: _______________________________
Forbrugerens navn: ____________________________________________________________________________________
 
Forbrugerens adresse: ____________________________________________________________________________________
 
Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir): ____________________________________________________________________________________

Fortrydelsesårsag (Frivillig) : ____________________________________________________________________

Dato: __________________________

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 29/04/2024