Hastighed

Op til 12km/t

Med sine 12km/t, opnår du hurtigt en god og sjov fart!

Battery

Kom nemt fra A-B

Kom nemt og ubesværet rundt, med 20km på en opladning.

Tools

Dansk Værksted og Service

Vi har eget værksted på vores beliggenhed i Køge N. Er der problemer med dit produkt, er du velkommen til at kontakte os.

GoRunner Segboard 6,5"

Et Segboard er en sjov gadget, men man skal være sikker på, at man køber et CE og RoHs godkendt med ordenlige dele og elementer. Alle Segboards hos Innoliving er fuldt godkendt, og produceret med kvalitetssikre batterier. Endvidere er der indbygget temperatursikring. Dette sikrer, at boardet IKKE bryder i brand hverken under ladning eller brug. Samtidig er alle vores segboards miljøvenlige!

Hvad skal du være opmærksom på, inden du køber et Segboard?

Det vigtigste du skal fokusere på, inden du køber et Segboard, er de tekniske dele. Der har desværre været nogle billige og farlige modeller på markedet, som har medført problemer og et dårligt rygte til segboards. Det er utrolig ærgerligt, da det er et super sjovt produkt, som kan give mange gode oplevelser.

Du skal være sikker på, at det Segboard, du køber, er CE-registreret og har RoHS godkendt batteri, samt en ordentlig producent bag sig. Alle vores Segboard’s er produceret med batteri, som giver en lang levetid og først fremmest sikker oplevelse.

Teknik Specifikation
Max belastning 110kg
Min vægt 15kg
Motor 700W børstemotor samt dobbelt balancesystem
Dæk Aluminiumsfælge med gummidæk | ekstra godt vejgreb
Batteri 36V Lithium-ion 4000ah
Lys For- og baglygter
Anbefalet alder 5+
Trædepuder Anti-slip gummibelagt trædepuder for sikker kørsel
Vægt 10kg
Topfart 15km/t
Rækkevidde Op til 15-20km
Cover Hårdt ABS samt aluminiums chassis
Opladningstid 4-5 timer
Inkluderet i pakken Oplader samt manual
Pris og kvalitet hænger typisk sammen: Som mange andre produkter, så hænger pris og kvalitet typisk sammen. Det mener vi, også er tilfældet inden for Segboards, og det har vi set mange eksempler på. Der er mange udbydere og discountsider, som tilbyder billige boards. Hos Innoliving har vi valgt at placere vores boards pris ved en god mellemting, hvor du som kunde både får kvalitet og sikkerhed til en fair pris.

Vedligeholdelse og fejlsøgning: Vær opmærksom på vedligeholdelse – ikke til kunder uden kendskab til mekanik. For at få max udnytte af dette produkt, skal køber have kendskab til mekaniker faget eller kende nogen med god forståelse af mekaniske produkter, da almindelig vedligeholdelse vil være påkrævet. Køb ikke dette produkt, hvis du ikke er i stand eller villig til at udføre vedligeholdelse, og du skal være forberedt på selv at fejlsøge og skifte reservedele.

Levering og Gokart til Segboard: Dit Segboard kan både afsendes til pakkeshop eller som hjemmelevering, da vægten ikke overstiger max ifht. GLS Regler. Når du bestiller, vil du modtage din ordrebekræftelse samt et tracking link, hvor du altid kan følge din pakke. Vores mest foretrukne køb, er hvor kunden tilkøber en Gokart, da det giver en helt ny dimension til det, at køre Segboard, hvilket vi også anbefaler ifht. sikkerheden. Ved at sidde ned sammenlignet med at køre oprejst, vil køreren have en større sikkerhed og undgå at ryge af Segboardet og slå sig. Derfor anbefaler vi alle nybegyndere at tilkøbe vores Gokart til Segboard, som passer til alle vores Segboard. Når du bestiller dette sammen med et Segboard, vil pakkerne blive afsendt separat, da GLS ikke kan tage dem som en pakke, men vil typisk komme med 1-2 dages varighed.

Bestil dit GoRunner Segboard 6,5" i dag!